Timeplan

Linedance øvet

Dag: Torsdag
Klokkeslett: 19:30-20:30
Instruktør: Karianne Heimvik
Lokasjon​: Sal 3

Påmelding

Oppstart uke 5

Torsdager kl 1930

Linedance er er en danseform opprinnelig fra Amerika, der flere danser en koreografert dans på rekker. Historisk sett er det første man tenker når man hører ordet line dance, cowboy boots og countrymusikk. Dette tankesettet stemmer enda, men line dance kan i dagens samfunn kategoriseres som så uendelig mye mer.
Line dance har også bl.a samba-, salsa-, vals-, tango-, pop-, polkainspirerte danser. Det er en inkluderende danseform der man ikke trenger noen forkunnskaper.
Det finnes millioner av danser, fordelt på ulike nivå, i verden, så man har alltid noe nytt å lære. Line dance er akkurat det man vil det skal være: Ta din favoritt musikk og så er du i gang. Det er sosialt og kjekt, man får svettet litt og ledd litt og det viktigste er å ha det gøy, ikke nødvendigvis at man gjør alt rett!
Begynner nivå er åpent for alle. Her er dansene koreografert slik at alle skal få dem til

INSTRUKTØREN

tv2%20st%C3%A5r

Karianne Heimvik

Jeg er en entusiastisk linedancer som virkelig elsker å danse, og brenner for at andre også skal få oppleve gleden med denne herlige danseformen.
Jeg har mange typer kurs, både ukeskurs og eventkurs.
Jeg har både en generell trener utdanning gjennom Norges Danseforbund og en spesialisert linedance trener utdanning gjennom samme forbund.
Per dags dato sitter jeg, i tillegg til flere andre verv, som leder i linedanceutvalget til Norges Danseforbund.
I tillegg til å ha flere faste kurs i Bergen og Omegn, reiser jeg på oppdrag og holder linedancekurs på ulike event.
Jeg har også vært så heldig at jeg har fått holde kurs for en av bøndene og hans friere i TV2 Sumo programmet «Kjærlighet til alle».
Hvert år holder jeg kurs på Countryweekend (Bergen) og Countrycruisene (Bergen, Hirtshals, Langesund t/r) til Eviate.
Det er fantastisk å kunne lære seg en dans, mestre den, og ha det kjekt med andre. Når man danser linedance trenger man ikke en partner for å kunne delta, det er bare å hive seg med.
Jeg ønsker å dele min entusiasme, mine danser og min danseglede.