Timeplan

Dansemoro barn fra 6 år

Dag: Tirsdag
Klokkeslett: 17:15-18:00
Instruktør: Maria Jose Fyllingen
Lokasjon​: Sal 3

Påmelding

Oppstart uke 34

Oppstart: uke 34
Varighet: 14 uker
Dag: Tirsdag 17.15 - 18.00
Pris: kr 1300,- (+ medlemskontingent for 2024 kr 200,-)

Dansemoro er et kurs tilrettelagt for barn og ungdom med  Våre  deltagere fra hele byen, og Askøy.
På våre kurs er alle velkommen som har utfordringer som gjør at de ikke vil kunne gå på "vanlige dansetimer". Vi har dansere i rullestol og stående på kursene våre.
Vi danser og leker oss til kjent musikk. Fokus på danseglede og koordinasjon. Alle skal utfordres og oppleve mestring.

Alle må ha med egen drikkeflaske, skobytte og danseglede. Vi ønsker å bevare gulvet lengst mulig. Vi stiller i treningstøy, du blir god og varm.

Priser kurs:
1 kurs i uken kr 1300,-
2 kurs i uken kr 1900,-
3 kurs i uken kr 2500,-
 

INSTRUKTØREN

IMG_1428

Maria Jose Fyllingen

Jeg har danset i cirka 8 år. Jeg har danset jazz-dans i 3 år, 6 år med k-pop, og nå nylig er jeg blitt veldig interessert i hiphop-miljøet i Bergen, og for bare noen uker siden deltok jeg for første gang i en battle. I 2019 startet jeg å danse i kultursenteret på Ny-Krohnborg skole. I 2021 begynte jeg selv å jobbe som instruktør på Ny-Krohnborg. Jeg er blitt vant til å danse foran et publikum ettersom jeg har danset flere ganger i “k-pop random dance” på Torgallmenningen og på Festplassen. Jeg har vært medlem i forskjellige grupper og crew, og har to ganger danset på Ung Kultur Møtes (UKM). I 2022 reiste jeg med to venner til Trondheim for å delta i en k-pop konkurranse. Jeg går nå i 2. klasse i musikk, dans og dramalinjen på Fyllingsdalen vgs. Å fokusere på skole og få meg jobb har vært mitt mål denne høsten. Jeg er veldig glad og takknemlig for å kunne få denne muligheten til å bli instruktør på Bergen Vest Danseklubb.